Van de jeugdcommissie

Ook de jeugd heeft afgelopen tijd weer veel en leuk getennist! 

ATK
Tot onze trots hebben jeugdleden meegedaan met het ATK. Twee jeugdleden zijn kampioen geworden en willen wij via deze weg nogmaals in het zonnetje zetten Dilay Ata werd tweede in de DE3 en won het onderdeel in de DE5, van harte gefeliciteerd! Kai Arnold is ATK kampioen geworden in de HE5. 

Competitie
Op 5 september hebben veel jeugdleden die competitie spelen de ballen op de club opgehaald. Ook kregen zij informatie over de nieuwste regels rondom de competitie. Dit was tevens een mooi moment om met teamgenoten afspraken te maken. De club had een leuke attentie voor de leden die competitie spelen. Een bidon waar hun naam op staat en een leuke sleutelhanger.
Op 6 september is Groen van start gegaan met de eerste competitiedag. Deze groep is nog op zoek naar invallers (10-12 jaar) dus als je lessen hebt en lid bent van de club, neem dan contact op met de jeugdcommissie voor de mogelijkheden.  Wij wensen alle jeugdleden heel veel plezier en succes de komende tijd met de compeittiewedstrijden! 

Jeugdrommelpot
Voor de vakantie hebben we een start gemaakt met de jeugdrommelpot. Samen spelen en trainen. Het was een goed begin wat zeker naar meer proefde. In het voorjaar gaan we nieuwe momenten inplannen inclusief een familietoernooi wat dit jaar niet door kon gaan vanwege de Corona maatregelen. 

De Jeugdcommissie