Rabo ClubSupport

In het najaar doen wij als tennisvereniging mee met de actie Rabo ClubSupport. Rekeninghouders bij Rabobank kunnen in het najaar stemmen op hun favourite vereniging (wij dus), waarbij iedere stem op ons geld oplevert. Geld dat wij goed kunnen gebruiken in dit Corona jaar omdat onze inkomsten uit de kantine en contributie niet in verhouding staan tot een "normaal" jaar. 

Iedere rekeninghouder/Rabolid mag maximaal twee (van de vijf) stemmen op onze club uitbrengen via deze link

Om je stem straks als Rabo-rekeninghouder uit te brengen 'moet' je eerst lid worden van de Rabobank. Dit is een eenvoudige handeling die geen geld kost. Een enkele vraag beantwoorden en je rekeningnummer opgeven is al voldoende. Op de site van de Rabobank vind je meer informatie hierover. Naast het gegeven dat lid worden géén kosten met zich meebrengt, kun je wel van vele voordelen genieten. 

Als bestuur willen wij jullie vragen om hieraan deel te nemen. Ben je al rekeninghouder bij de Rabobank, wordt dan ook lid zodat je vanaf 5 oktober je stem op onze vereniging kunt uitbrengen en wij hierdoor extra inkomsten genereren. Probeer ook familie, vrienden en kennissen hiervoor te interesseren. 

Stemmen kan vanaf 5 oktober dus nog genoeg tijd om lid te worden! 

Alvast hartelijk dank, 
Het bestuur