Aangepaste bardiensttijden

De bardiensttijden zijn gewijzigd. Het bleek dat de bardiensttijden genoemd in de bardienstplanner en in de bardienstbrief niet geheel juist zijn. Aangezien er tegenwoordig ook buiten het toernooi seizoen volop wordt getennist horen daar ook de juiste bardiensttijden bij. We willen tenslotte onze leden kunnen blijven voorzien van een drankje tijdens hun wekelijkse tennispartij.

De nieuwe bardiensttijden zijn als volgt:
- Ochtend: 09.30 uur tot 12.30 uur
- Middag: 13.30 uur tot 16.30 uur
- Avond: 19.00 uur tot 22.30 uur

Voor het komend jaar zullen de bardiensttijden zowel in het toernooiseizoen als daarbuiten altijd hetzelfde zijn. Tijdens toernooien gelden er andere bardiensttijden en deze zullen tegen die tijd bekend worden gemaakt. Op de zondagen en zaterdagen speelt de jeugd vaak al om 9.00 uur op onze banen. We willen de bardiensttijden hierop dan ook gaan aanpassen zodat ook onze jeugd, hun begeleiders en ouders ook van een kopje koffie kunnen worden voorzien.

We beseffen ons terdege dat je mogelijk al een bardienst hebt ingepland en dat toen de oude tijden nog werden vermeld. We gaan ervan uit dat jullie zeker deze laatste twee maanden zo sportief zijn om de nieuwe bardiensttijden aan te houden.

Dank voor jullie begrip!